+25 års erfaring​

  Medlem af DM&E

  Vi tilbyder et uforpligtende tilbud

OM LONICO APS

LONICO ApS holder til i Hårby på Fyn. Firmaet blev startet i april 2011, men vi har erfaring siden 1999. Firmaet er ejet af Morten Nielsen, Stefan Lorentzen og Kim Lorentzen

Derudover består firmaet af 14 dygtige og engagerede medarbejdere, der alle er faguddannede. Vi har et tæt samarbejde med andre firmaer inden for andre håndværksfag.

Firmaet har endvidere en moderne maskinpark, der består af to slamsugere/spulere, syv gravemaskiner i forskellige størrelser, et par traktorer og samt meget andet entreprenørmateriel.

Vi er autoriseret kloakmester og certificeret rottespærremontør

​​
Vi er autoriseret kloakmester, og derfor udgør kloakarbejde en væsentlig del af vores arbejdsopgaver. I forbindelse med kloakarbejdet er vi også certificeret i at montere rottespærre.

En anden af vores store arbejdsområder er vandet. Vi arbejder for vandværkerne og i den forbindelse har alle mand været på hygiejnekursus.

De fleste af vores kunder er gamle kunder, som kender os godt, og som ved, at vi altid laver et godt og grundigt stykke arbejde. Det er i det hele taget vigtigt for os, at vi selv kan stå inde for det arbejde, som vi leverer hos kunderne. Samlet set lægger vi vægt på kvalitet, troværdighed og en god dialog.

Når vi modtager en opgave kommer vi ud for at afgive tilbud

​​Når vi modtager en ny opgave, tager vi ud for at kigge på den. Det gør vi naturligvis uden beregning, og hvis vi bliver enige om et samarbejde, sikrer vi, at de bedst egnede medarbejdere bliver sat på opgaven. Kontakt LONICO ApS på telefon 62 61 81 61 eller 21 28 54 39. Du er også velkommen til at sende en mail til morten@lonico.dk for at aftale et møde.

Kontakt os for et godt tilbud

​Udfyld og send nedenstående formular og vi vender tilbage med et godt tilbud, hurtigst muligt

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

​LONICO ApS

CVR: 33593708

Herredsbjerg 2A
​5683 Haarby​

Find vej

Kontakt os

Telefon: 62 61 81 61

Mobil: 21 28 54 39

​E-mail: morten@lonico.dk

001-facebook  Følg os på​ Facebook

Kontakt os få et gratis tilbud

62 61 81 61