+25 års erfaring​

  Medlem af DM&E

  Vi tilbyder et uforpligtende tilbud

Indhent et tilbud på tlf.: 62 61 81 61 eller på mobil  21 28 54 39

Styret underboring uden opgravning af gader og stræder

​Som noget helt nyt tilbyder Lonico ApS at udføre styret underboring. Denne form for styret boring har den fordel, at det ikke er nødvendigt at grave gader og stræder, parkeringspladser, indkørsler, græsplæner og søer op, når der skal trækkes kloakker, ledninger og andre rør. Vi har blandt andet kunder i Haarby, Middelfart, Fredericia og Fyn og omegn.

Ved styret underboring undgår du gravearbejde

Ved styret underboring slipper du for at se din have eller indkørsel blive gravet op, når der skal lægges kloakker, ledninger eller andre rør. Faktisk er det helt gravefrit, når der gøres brug af styret underboring – på nær ved tilslutningsstederne.

Fordelen ved denne form for opgravningsfri boring er således, at man helt slipper for at skulle reetablere veje, indkørsler og grønne områder, da der bores under jorden. På den måde belastes miljø og omgivelser mindst muligt.

Boringen kan ske med op til 550 millimeter i diameter, og vi kan styre 230 meter ad gangen.

​Hvad koster styret underboring?

Da vores priser afhænger af opgavens omfang, er du velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud. Hos Lonico ApS står vores kompetente og fagligt dygtige medarbejdere klar til at udføre langt de fleste opgaver inden for styret underboring. Selvom vi vægter kvalitet højt, kan du altid forvente konkurrencedygtige priser, når du henvender dig til os med en opgave.

Ring til os, hvis du ønsker at høre mere

Er du interesseret i at høre mere om vores priser på opgaver inden for styret underboring, kommer vi gerne ud for at kigge på opgaven og tage mål. På den baggrund kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan aftale et møde ved at ringe på telefon 62 61 81 61 eller mobil 21 28 54 39. Du kan også sende en e-mail til morten@lonico.dk, og så ringer vi dig op.

Kontakt os for et godt tilbud

​Udfyld og send nedenstående formular og vi vender tilbage med et godt tilbud, hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

​LONICO ApS

CVR: 33593708

Herredsbjerg 2A
​5683 Haarby​

Find vej

Kontakt os

Telefon: 62 61 81 61

Mobil: 21 28 54 39

​E-mail: morten@lonico.dk

001-facebook  Følg os på Facebook

Kontakt os få et gratis tilbud

62 61 81 61