​Kloakarbejde udføres af autoriseret kloakmester

LONICO A/S på Fyn er autoriseret kloakmester og certificeret rottespærremontør. Vi kan derfor tilbyde alle former for kloakarbejde. Ingen opgaver er for små, og ingen er for store. Og vi har naturligvis døgnvagt, så vi kan rykke ud 24/7, når du oplever akutte problemer.​​​

+25 års erfaring

Vi har mere end 25 års erfaring

Medlem af DM&E

Vi er medlem af DM&E

Gratis tilbud

Vi tilbyder et uforpligtende tilbud

​Vi udfører alle former for kloakarbejde

​Vi kan således udføre en lang række af kloakarbejde, herunder nyanlæg af kloak, renovering af kloak, reetablering af stoppede rør og toiletter samt etablering af rottespærrer, rensningsanlæg og spildevandsløsninger. Vi kan også tømme fedtudskillere og lignende.

Desuden kan vi foretage løbende eller akut spuling af kloakrør.

Forud for kloakarbejde kan vi tilbyde TV-inspektion

Vi tilbyder endvidere TV-inspektion, som kan bruges til fejlfinding, herunder ved mistanke om rotter og brud. Lugtgener i huset kan blandt andet komme fra problemer i kloakrøret.

En TV-inspektion benyttes typisk forud for et kloakarbejde med henblik på at lokalisere det konkrete sted, hvor problemet er, således det ikke er nødvendigt at grave hele indkørslen eller andet op.​

TV-inspektion sker ved, at vi kører et kamera ind i kloakken via en brønd. Derpå kan vi tage billeder og optage video, ligesom vi kan følge med oppe fra jorden. Derpå kan vi i samråd med kunden tage stilling til et eventuelt kloakarbejde, hvis vi konstaterer et konkret eller potentielt problem.

Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud

Når vi modtager en henvendelse om en ny opgave, tager vi ud for at kigge på den, før vi afgiver et uforpligtende tilbud. Kontakt din lokale entreprenør på telefon 62 61 81 61 eller på mobil 21 28 54 39 eller skriv til morten@lonico.dk for at bestille kloakarbejde.

Hos os er du altid i trygge hænder

Skal vi udarbejde et tilbud på dit næste projekt?

Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt og vi glæder os til at høre fra dig. ​Vi sender gerne en entreprenør ud – uden beregning – for at vurdere opgavens omfang, så vi kan give dig det bedste tilbud. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 62 61 81 61 eller 21 28 54 39 eller skriv til os på morten@lonico.dk

+25 års erfaring​

Vi har mere end 25 års erfaring

Medlem af DM&E

Vi er medlem af DM&E

Gratis tilbud

Vi tilbyder et uforpligtende tilbud

Få et tilbud på dit næste projekt​​​

Udfyld og send nedenstående formular og vi vender tilbage med et godt tilbud, hurtigst muligt.​​​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook

Det siger vores kunder om os

Meget serviceminded​

Meget serviceminded og helt igennem behagelig oplevelse.​​

Lena Andersen via. Google

Meget omhyggelige

Meget omhyggelige og sætter en ære i at aflevere tingene til tiden samtidig med de ikke går på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

Susanne Marr Jensen via. Facebook

Om firmaet

​LONICO A/S

CVR: 33593708

Herredsbjerg 2A,
​5683 Haarby​

Find vej

Kontakt os

Telefon: 62 61 81 61

Mobil: 21 28 54 39

​E-mail: morten@lonico.dk

EAN/GLN: 5790002606601