OM LONICO A/S

LONICO A/S holder til i Hårby på Fyn. Firmaet blev startet i april 2011, men vi har erfaring siden 1999. Firmaet er ejet af Morten Nielsen og Stefan Lorentzen

+25 års erfaring

Vi har mere end 25 års erfaring

Medlem af DM&E

Vi er medlem af DM&E

Gratis tilbud

Vi tilbyder et uforpligtende tilbud

Derudover består firmaet af 30 dygtige og engagerede medarbejdere, der alle er faguddannede. Vi har et tæt samarbejde med andre firmaer inden for andre håndværksfag.

Firmaet har endvidere en moderne maskinpark, der består af gravemaskiner i forskellige størrelser, en lastbil og boremaskine til styret underboring samt meget andet entreprenørmateriel.

Vi er autoriseret kloakmester og certificeret rottespærremontør​​

Vi er autoriseret kloakmester, og derfor udgør kloakarbejde en væsentlig del af vores arbejdsopgaver. I forbindelse med kloakarbejdet er vi også certificeret i at montere rottespærre.

En anden af vores store arbejdsområder er vandet. Vi arbejder for vandværkerne og i den forbindelse har alle mand været på hygiejnekursus.

De fleste af vores kunder er gamle kunder, som kender os godt, og som ved, at vi altid laver et godt og grundigt stykke arbejde. Det er i det hele taget vigtigt for os, at vi selv kan stå inde for det arbejde, som vi leverer hos kunderne. Samlet set lægger vi vægt på kvalitet, troværdighed og en god dialog.​​​

​​Når vi modtager en opgave, kommer vi ud for at afgive tilbud

​​Når vi modtager en ny opgave, tager vi ud for at kigge på den. Det gør vi naturligvis uden beregning, og hvis vi bliver enige om et samarbejde, sikrer vi, at de bedst egnede medarbejdere bliver sat på opgaven. Kontakt LONICO A/S på telefon 62 61 81 61 eller 21 28 54 39. Du er også velkommen til at sende en mail til morten@lonico.dk for at aftale et møde.

Skal vi udarbejde et tilbud på dit næste projekt?

Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt og vi glæder os til at høre fra dig. ​Vi sender gerne en entreprenør ud – uden beregning – for at vurdere opgavens omfang, så vi kan give dig det bedste tilbud. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 62 61 81 61 eller 21 28 54 39 eller skriv til os på morten@lonico.dk

+25 års erfaring​

Vi har mere end 25 års erfaring

Medlem af DM&E

Vi er medlem af DM&E

Gratis tilbud

Vi tilbyder et uforpligtende tilbud

Få et tilbud på dit næste projekt​​​

Udfyld og send nedenstående formular og vi vender tilbage med et godt tilbud, hurtigst muligt.​​​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook

Det siger vores kunder om os

Meget serviceminded​

Meget serviceminded og helt igennem behagelig oplevelse.​​

Lena Andersen via. Google

Meget omhyggelige

Meget omhyggelige og sætter en ære i at aflevere tingene til tiden samtidig med de ikke går på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

Susanne Marr Jensen via. Facebook

Om firmaet

​LONICO A/S

CVR: 33593708

Herredsbjerg 2A,
​5683 Haarby​

Find vej

Kontakt os

Telefon: 62 61 81 61

Mobil: 21 28 54 39

​E-mail: morten@lonico.dk

EAN/GLN: 5790002606601