Styret underboring uden opgravning af gader og stræder

LONICO A/S tilbyder at udføre styret underboring. Denne form for styret boring har den fordel, at det ikke er nødvendigt at grave gader og stræder, parkeringspladser, indkørsler, græsplæner og søer op.​

+25 års erfaring

Vi har mere end 25 års erfaring

Medlem af DM&E

Vi er medlem af DM&E

Gratis tilbud

Vi tilbyder et uforpligtende tilbud

Styret underboring kan være en fordel at benytte når der skal trækkes ledninger og andre rør til eksempelvis kloakering. Vi kan også benytte styrbar underboring til anlægning af andre forsyningsledninger.​ Entreprenør LONICO A/S kommer blandt andet ud til kunder i Haarby, Middelfart, Fredericia og resten af Fyn og trekantsområdet.

Ved styrbar underboring undgår du gravearbejde

Ved styret underboring slipper du for at se din have eller indkørsel blive gravet op, når der skal lægges kloakker, ledninger eller andre rør.

Faktisk er det helt gravefrit, når der gøres brug af styret underboring – på nær ved tilslutningsstederne. Fordelen ved denne form for opgravningsfri boring er således, at man helt slipper for at skulle reetablere veje, indkørsler og grønne områder, da man laver en styret boring under jorden. På den måde belastes miljø og omgivelser mindst muligt.

Vores maskine tillader, at boringen kan udføres med op til 550 millimeter i diameter, og vi kan styre 230 meter ad gangen. Ved længere underboringer, kan vi foretage dem af flere omgange, dvs. at vi benytter flere tilslutningssteder.

​Hvad koster styret underboring?

Da vores priser afhænger af opgavens omfang, er du velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud. Hos LONICO A/S står vores kompetente og fagligt dygtige medarbejdere klar til at udføre langt de fleste opgaver inden for styret underboring.

Selvom vi vægter kvalitet højt, kan du altid forvente en konkurrencedygtig pris pr. meter, når du henvender dig til os med en opgave.

Ring til os, hvis du ønsker at høre mere

Er du interesseret i at høre mere om vores priser på opgaver inden for styret underboring, kommer vi gerne ud for at kigge på opgaven og tage mål. På den baggrund kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan aftale et møde ved at ringe på telefon 62 61 81 61 eller mobil 21 28 54 39. Du kan også sende en e-mail til morten@lonico.dk, og så ringer vi dig op.

Hos os er du altid i trygge hænder

Skal vi udarbejde et tilbud på dit næste projekt?

Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt og vi glæder os til at høre fra dig. ​Vi sender gerne en entreprenør ud – uden beregning – for at vurdere opgavens omfang, så vi kan give dig det bedste tilbud. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 62 61 81 61 eller 21 28 54 39 eller skriv til os på morten@lonico.dk

+25 års erfaring​

Vi har mere end 25 års erfaring

Medlem af DM&E

Vi er medlem af DM&E

Gratis tilbud

Vi tilbyder et uforpligtende tilbud

Få et tilbud på dit næste projekt​​​

Udfyld og send nedenstående formular og vi vender tilbage med et godt tilbud, hurtigst muligt.​​​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook

Det siger vores kunder om os

Meget serviceminded​

Meget serviceminded og helt igennem behagelig oplevelse.​​

Lena Andersen via. Google

Meget omhyggelige

Meget omhyggelige og sætter en ære i at aflevere tingene til tiden samtidig med de ikke går på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

Susanne Marr Jensen via. Facebook

Om firmaet

​LONICO A/S

CVR: 33593708

Herredsbjerg 2A,
​5683 Haarby​

Find vej

Kontakt os

Telefon: 62 61 81 61

Mobil: 21 28 54 39

​E-mail: morten@lonico.dk

EAN/GLN: 5790002606601